Project omschrijving

TUSSEN TIJD | coupdeboule | 8+

Schiet ooooooop. Duuuuuuurt langgggggg. Saaaaaaaaaaaaaaaai. Nog heeeeeeel even. Stel je voor dat de tijd doet wat jij wilt. Zou je de tijd terugspoelen? Stukken tijd overslaan? De tijd versnellen of alvast even kijken naar over heel veel jaar? Coupdeboule laat je nadenken over de rekbaarheid en de kleibaarheid van tijd.

Als in de beeldende kunst geen onderscheid wordt gemaakt tussen kinderkunst en volwassenkunst, waarom doen we dat dan wel in de podiumkunst? Het jonge Utrechtse gezelschap coupdeboule breekt een lans voor theater voor iedereen. Vanuit het idee dat je je eigen betekenis geeft aan kunst en iedereen kunst op zijn eigen manier beleeft, maakt coupdeboule de voorstelling TUSSEN TIJD. Een voorstelling voor volwassenen én kinderen.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – zaterdag 16 &  zondag 17 oktober – 15.00u  – Bestel tickets

coupdeboule

coupdeboule bestaat uit Eileen Graham en Katelijne Beukema. Eileen en Katelijne zaten bij elkaar in de klas op de Acteursopleiding van de HKU en zijn daar in 2018 afgestudeerd. Ze vonden en vinden elkaar in fysiek, absurdistisch spel en liefde voor taal.

coupdeboule breekt een lans voor theater voor iedereen. Vanuit het idee dat je je eigen betekenis geeft aan kunst en iedereen kunst op zijn eigen manier beleeft, maken wij voorstellingen voor volwassenen én kinderen.

Credits

Website: www.coupdeboule.nl
Concept en spel: Eileen Graham en Katelijne Beukema
Eindregie: Kuno Bakker