Theater Artemis_De onzichtbare man(c)Kurt van der Elst

Theater Artemis | De onzichtbare man | 4+

‘De Onzichtbare Man’ gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

‘De Onzichtbare Man’ gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden. De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival.

Tickets

Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – zondag 26 februari – 15.00u – Bestel ticket
Amersfoort – De Lieve Vrouw – woensdag 1 maart – 14.30u – Bestel ticket
Utrecht – Theater Kikker – donderdag 2 & vrijdag 3 maart- 14.30u – Bestel ticket

Theater Artemis

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.  

Credits

Website: www.bambie.nu
Website: www.artemis.nl
Co-productie met Theatergroep Bambie
Regie: Jetse Batelaan
Concept en spel: Paul van der Laan, Jochem Stavenuiter, Tessa Jonge Poerink e.a.
Dramaturgie: Marijn van der Jagt
Decor: Hester Jolink
Kostuums: Liesbet Swings