Studio eXp - De Wraak van de Klimaatpiraat

Studio eXp De Wraak van de Klimaatpiraat | 8+

Stop de Klimaatpiraat in deze escaperoom en kom meer te weten over de klimaatverandering.

De Klimaatpiraat is woest! Zijn hele leven is verpest door al dat gezeur over het klimaat. Alles wat hij leuk vindt mag namelijk niet meer. Niemand wil meer met hem mee in zijn privé vliegtuig, opeens moet hij veel meer gaan betalen voor zijn vijftien grote auto’s en wat is er nou weer mis met een beetje plastic op straat? Daarom is de Klimaatpiraat uit op wraak. Hij wil nooit meer ook maar iemand over het klimaat horen praten, hij is het helemaal zat.

In deze educatieve escapetheaterproductie is het jouw taak om het plan van de Klimaatpiraat te stoppen. Via spannende escape room games en film kom je steeds meer te weten over klimaatverandering. Deze informatie kun je gebruiken om de Klimaatpiraat te overtuigen. Maar haast je, voordat het te laat is!

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – donderdag 2 en vrijdag 3 maart om 14.00u, 15.00u en 16.00u – Bestel tickets

Studio eXp

Onder de naam Studio eXp gaat stichting Helden verder in het seizoen 2021-2022. Theatermaker Charlie Duran is de initiatiefnemer van Studio eXp.
In 2016 begon theatermaker Charlie Duran met het combineren van danstheater en escaperooms. Met zijn succesvolle voorstellingen op locatie: Laboratory of Men, The Secret of Mondays en The Narcissist ontwikkelt de maker zijn eigen stempel. In 2018 won hij de Jeugdtheaterprijs door het pitchen van zijn concept voor Secrets.

Credits