Straks komt er niemand op mijn feestje | Jasper Smit | 6+

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen, met liedjes die echt ergens over gaan. Met zijn piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol prachtige liedjes laat hij je alle hoeken van je hoofd zien. Of het liedje nou grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje is: er is altijd een dubbele bodem. En als het hele huis vol staat met verjaardagsvisite, maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Tickets

Utrecht - Stadsschouwburg Utrecht - maandag 24 oktober- 14.00u - Bestel tickets

Jasper Smit

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen.

Hij toerde tien jaar door het land als de helft van cabaretduo Olaf en Jasper (winnaar Utrechts Cabaret Festival), scoorde een zomerhit met ‘Meisjes met IJsjes’, startte een gloednieuwe feestdag (Koekjesdag!), maakte radio voor 3FM, Q-music en NPO Radio 2 en behaalde de finale van het Cameretten Festival met zijn voorstelling ‘Dikke Vriend’.

Jasper maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over iedereen moeten zoenen op verjaardagen en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt.

De lat ligt hoog want het moet echte kleinkunst zijn: spannend, meezingbaar, vaak grappig, goudeerlijk én met een vlijmscherp randje.

Credits

Spel: Jasper Smit