Jaspers Smit - Straks komt er niemand op mijn feestje

Straks komt er niemand op mijn feestje | Jasper Smit | 8+

Kleinkunst liedjesprogramma over herkenbare onderwerpen, vol energie en met een scherp randje.

Natuurlijk is je grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen. Hij is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol belangrijke liedjes. Belangrijk? Zeker weten, want of een liedje nou grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje is, er is altijd een dubbele bodem.

Met het liedje ‘Ik heb zelf iemand gepest’, genomineerd voor de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – Dinsdag 3 januari om 11.00 uur & woensdag 4 januari om 11.00 & 15.00 uur – Bestel tickets

Jasper Smit

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen.

Hij toerde tien jaar door het land als de helft van cabaretduo Olaf en Jasper (winnaar Utrechts Cabaret Festival), scoorde een zomerhit met ‘Meisjes met IJsjes’, startte een gloednieuwe feestdag (Koekjesdag!), maakte radio voor 3FM, Q-music en NPO Radio 2 en behaalde de finale van het Cameretten Festival met zijn voorstelling ‘Dikke Vriend’.

Jasper maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over iedereen moeten zoenen op verjaardagen en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt.

De lat ligt hoog want het moet echte kleinkunst zijn: spannend, meezingbaar, vaak grappig, goudeerlijk én met een vlijmscherp randje.

Credits

concept en muziek: Jasper Smit
vormgeving: Viktor Beekman
eindregie: Marc Nochem