Project omschrijving

Raad eens hoeveel ik van je hou | Theater Terra | 2+

Ik hou van jou tot aan de maan… en terug!

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Deze kleine, intieme voorstelling met poppenspel en muziek is gebaseerd op de populaire prentenboeken van Sam McBratney.

Onder de sterren en de Maan
Voor en na de voorstelling kan je een bezoek brengen aan de theatrale installatie ‘Onder de sterren en de Maan’ met veel bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken.

Tickets

Utrecht – Bibliotheek Neude – dinsdag 19 oktober – 11:00 – Bestel
Amersfoort – De Flint – woensdag 20 oktober – 9:30 & 11:00 – Bestel

Theater Terra

Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld.

Credits

website: theaterterra.nl