De vreselijk vieze voorstelling

Onder het buro & Milan | De vreselijk vieze voorstelling | 5+

Broccoli, beenhaar, bruine bananen, oksels, champignons en pissebedden, en deze zijn het ergst want ze zijn overal: BACTERIËN… Bah. Sabrina en Dennie bibberen en lachen om alles wat je vies kan vinden en nog veel meer waar we het liever niet over hebben.

Gelukkig hebben de acteurs gewoon gedoucht vanochtend. Ze stappen in een schoon kostuum, wassen netjes hun handen en ze springen echt níet in de modder voordat ze hun monoloog spelen. Maar het is niet helemaal zeker dat zij zonder remsporen uit deze voorstelling komen.

Tickets

Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – zaterdag 4 maart – 14.00 uur – Bestel ticket

Onder het buro

Jeugdtheater is de allerleukste vorm van kunst en cultuur en daarom maken ze voorstellingen voor kinderen en jongeren. Onder het Buro vindt het prikkelen van de beleving en het tot leven brengen van de fantasie het belangrijkste aspect van theater en cultuur.

Welk kind heeft niet zijn eigen bijzondere wereld gemaakt onder het bureau van zijn of haar ouders? Lagen op de loer voor de naderende vijand. Verstopte ons voor grote reuzen en versloegen hier menig vijand. Met juiste hoeveelheid fantasie en beleving kon het bureau een boot zijn, een vliegtuig, een berg, een grot, een hut, een planeet en ga zo maar door. Soms stil in ons eigen hoofd en soms voor het hele gezin om aan mee te doen. Het bureau kon alles zijn zolang Onder het buro mocht er spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Ze hopen met al hun activiteiten het gehele publiek te inspireren om meer te spelen. Of je nou een hut bouwt onder een bureau of de administratie er boven op moet doen. Iedereen kan wat extra aanzetjes gebruiken om meer te spelen en fantaseren.

Credits

Regie & concept: Milan Boele van Hensbroek
Spel: Sabrina Nabermacnack en Dennie Lukkezen