Project omschrijving

Poppetje van papier - De Lieve Vrouw - Foto: Erik Franssen

1,2,3,4 Poppetje van Papier | De Grote Haay en 2-ater Producties| 3+

Papier komt tot leven in dit fantasierijke avontuur! In deze voorstelling zonder woorden krijgt papier een waarde die groter is dan bankbiljetten! Drie poppenspelers nemen de jonge kijkers mee op een avontuur vol fantasie. En natuurlijk heeft papier de hoofdrol.

Op verschillende muziekstijlen kreukelt vanuit een levenloos stuk papier een fantastisch nieuw leven: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpopt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven. ‘Poppetje van Papier’ bereikte de finale van het televisieprogramma Holland’s Got Talent.

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – zaterdag 16 oktober – 11:00u  – Bestel tickets

De Grote Haay en 2-ater Producties

De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door artistiek leider Mark Haayema. Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – Vlag & Wimpel 2019), jeugdtheater (Meneertje Meer – Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019)  televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip) en liedteksten (Kinderen voor Kinderen, Kikker en Herman van Veen). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Tg Gnaffel, ROtheater, De BoterhamShow, Sesamstraat, ResidentieOrkest, NedPhO, Orkest van het Oosten, Sprookjesboom en Stichting 2-ater.

2-ater Producties
De stichting Twee-ater (volledige naam) is opgericht met doelstelling kwalitatief theater voor jonge kinderen van 2 tot 12 jaar te ontwikkelen. Dit doet zij door het produceren van jeugdtheatervoorstellingen, waarin artistieke kwaliteit en goede afstemming op de doelgroep centraal staan en door het initiëren van bijzondere projecten. Twee-ater plaatst het bezoeken van een voorstelling in een bredere context: een theater-totaal-belevenis. 

Credits

Regie: Mark Haayema
Script: Mark Haayema
Spel: Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot
Muziek: Jan Paul de Bondt
Decor: Marlies Schot
Concept: De Grote Haay
Foto: Erik Franssen