Project omschrijving

Fat Boys | Het Ministerie van Onverrichter Zake | 6+

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is supersnel, supergrappig, super onhandelbaar, supersnel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (supertraag, superdom en supersterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich op alles wat er op zijn pad komt.

Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een familiekomedie met een randje.

Tickets

dinsdag 25 februari – Utrecht – Theater Kikker – 15.00 – Bestel kaarten
woensdag 26 februari – Utrecht – Theater Kikker – 13.30 & 15.30 – Bestel kaarten

Het Ministerie van Onverrichter Zake

Het Ministerie van Onverrichter Zake is een nieuw jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals nu, Eva Zwart. Na het artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Daniëlle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Eva Zwart en Niek van der Horst spelen bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen en hebben meerdere malen samengewerkt. Danielle was eerder in Theater Kikker te zien met de voorstelling Panama 2+ die zij maakte bij Feikes Huis.

Credits

spel o.a. Niek van der Horst en Kaatje Kooij
Regie en tekst Daniëlle Wagenaar
Muziek Jolle Roelofs