Theater-Jaski_Familie-Vermi-Celli

Familie Vermi Celli | Theater Jaski | 5+

Saar verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Haar familie zegt dat het nooit gaat lukken. Want Saar wordt woedend als ze een spel verliest, krijst van verdriet bij zielige dierenfilmpjes en knort van plezier als ze iets lekkers eet. Wie wil dáár nou vrienden mee worden?

Ze is te véél, zeggen ze. Ze moet haar emoties zien te controleren en dan pas zal ze vrienden kunnen maken. Saar laat haar familie achter en beleeft een muzikale roadtrip. Ze ontmoet de Goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten leren ze Saar haar emoties te begrijpen en ontdekt ze de ware betekenis van vriendschap.

In deze hartveroverende muziektheatervoorstelling deelt zangeres/actrice Iris Bakker het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Voor ‘Familie Vermi-Celli’ schrijft Jan Groenteman naast bestaand repertoire ook gloednieuwe liedjes. Meezingers met een lach en een traan.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker– Dinsdag 3 en woensdag 4 januari om 14.30 uur –  Bestel tickets
Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – Vrijdag 6 januari om 15.00 uur – Bestel tickets

Theatergroep Jaski

Theater Jaski is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en liedjesschrijver Jan Groenteman. Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en verhalen vol fantasie waar kinderen en volwassenen zich in herkennen. Theater Jaski werkt nauw samen met Het Concertgebouw waar duizenden kinderen, ouders en leerkrachten hartstochtelijk meezongen met ‘Meesters van de tijd’, en ‘De Helden van Rio.

Credits

Website: www.theateroortwolk.nl
Concept & tekst: Suzanne van der Horst
Spel: Lonne Gosling, Suzanne van der Horst
Eindregie: Imke Donkers
Dramaturgie: Thomas Lamers
Decor: Jan Dams