Project omschrijving

Doe eens lief | Maas theater en dans | 2+

Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Kan je ook van monsters houden? In ‘Doe eens lief’ oefenen we met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, dansen en zingen de kunst van het lief doen. De spelers creëren met live animaties een wereld vol liefde. Ze tekenen een stip, een mug, een taart, een monster, een drol of kus. Zo snel als ze rennen en struikelen, is die wereld ook weer weg. Gelukkig maken ze zo weer een nieuwe om verliefd op te worden.

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – maandag 28 december – 11.00 – Afgelast

‘We roepen dagelijks tegen kinderen dat ze wat liever moeten doen. Tegen elkaar, tegen ons, tegen de wereld. Als je als kind leert hoe je echt van iemand of van iets moet houden, kan je dat later als volwassene hopelijk ook nog. Om echt te leren houden van, moet je ook leren ruziemaken. En ontdekken dat monsters bij het leven horen en dat het misschien soms best lekker is om van je monsters te gaan houden. Dit gegeven leek ons interessant om met en voor kleintjes te onderzoeken en vervolgens te vertalen naar hun belevingswereld.’ Sara Giampaolo en Anne Fé de Boer over ‘Doe eens lief’

Maas theater en dans

Maas theater en dans maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, techniek en veel meer.

Credits

Website: www.maastd.nl
Concept: Anne Fé de Boer, Sara Giampaolo
Regie: Sara Giampaolo
Spel, dans, live animaties: Anne Fé de Boer, Gihan Koster
Coaching: Moniek Merkx