Tg Dender_Bliep Bliep(c)Joep van Aert

Tg Dender | Bliep Bliep | 5+

 

Een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Het kruiswoordraadsel is al ingevuld voor je eraan begonnen bent. Je schoenen zijn al gestrikt, je haren gekamd, je tanden gepoetst, kamer opgeruimd, was gedaan… Tijd om ‘m even uit te zetten, maar waar is de stopknop?

Met veel humor, wit papier, zwarte stift en livemuziek komt een verhaal tot leven over een man en zijn robot. Wat als sprookje begint, eindigt in een machtsstrijd tussen mens en techniek. Met deze cartoontheatervoorstelling schetst theatergroep Dender een toch wel wat griezelig toekomstbeeld. Want zijn wij de baas over de robots, of zijn de robots de baas over ons?

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – zondag 26 februari om 15.00u & maandag 27 februari om 11.00u & 15.00u – Tickets

Tg Dender

Dender maakt cartoontheater, een mix van fysiek theater, live tekeningen en live muziek. Alsof er een stripverhaal voor je ogen tot leven komt.
Met een stapel wit papier en een paar zwarte stiften creeert Dender een eigen visuele wereld: attributen en decorstukken worden ter plekke vliegensvlug getekend. met live muziek- en geluidseffecten vormt het beeldende verhaal een denderend geheel.

Credits

Spel: Jasper van der Heijden en Ronald Wolthuis
Muziek: Thanos Fotiadis
Vormgeving: Timo Arling