As you like it - De Toneelmakerij - Foto: Joost de Haas

As you like it | De Toneelmakerij en Circus Treurdier | 8+

As you like it is een Shakespeariaanse romcom over de voor- en nadelen van verliefd zijn. De Toneelmakerij en Circus Treurdier hebben de handen ineen geslagen om het stof van de klassieker van Shakespeare af te blazen en maken een knettergekke, bomvolle, muzikale en radicale bewerking voor de hele familie.

Wanneer de nukkige Rosalinde en de dweperige Orlando elkaar voor het eerst zien bij een poetry slam is het liefde op het eerste gezicht. Zijn ze elkaars redding uit dit mistroostige bestaan? As you like it neemt je mee op een dwaaltocht door de Ardennen op zoek naar de ware liefde. Een voorstelling die afrekent met romantische clichés en de hokjesgeest. Vol verwarring, verlangen, vermommingen en verkleedpartijen. Met stiekem zoenen bij de bosjes, vakantieliefdes en gebroken harten.

Ontvlucht de gure herfst, nestel je bij het kampvuur en warm je aan de melancholische zwijmelsongs van Circus Treurdier en de Toneelmakerij.

Tickets

Amersfoort – Flint – zaterdag 29 oktober – 19.00u – Bestel tickets

De Toneelmakerij

De Toneelmakerij is continu in beweging. Ze maken gedurfd, kwalitatief jeugdtheater voor alle leeftijdsgroepen, met liefde voor taal, interdisciplinair experiment en maatschappelijke betrokkenheid. Ze spelen in de midden- en kleine zalen van de theaters. Zoeken hun publiek op in hun klaslokaal, waar de beleving intens en het contact maximaal is. We maken voorstellingen op locatie, werken in de wijken van Amsterdam en op zomerfestivals.

Circus Treurdier

Circus Treurdier is een Amsterdams makerscollectief van absurd, filosofisch en muzikaal theater, televisie en film.

Credits

Tekst: William Shakespeare en Circus Treurdier; Jan-Paul Buijs, Ellen Parren en Peter van Rooijen
Regie: Paul Knieriem
Dramaturgie: Paulien Geerlings
Muziekontwerp: Peter van Rooijen, Jan-Paul Buijs en Wessel Schrik
Scenografie: Janne Sterke
Kostuumontwerp: Esmee Thomassen
Lichtontwerp: Gé Wegman
Met: Myrthe Huber, Wart Kamps, Ellen Parren, Peter van Rooijen, Dennis Rudge, Rop Verheijen, Alicia Boedhoe en Vince van Neer