Malou van Sluis - Alles leuk en aardig

Alles leuk en aardig | Malou van Sluis | 2+

Een vrolijke, aanstekelijke voorstelling voor de kleintjes over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt.

‘Alles leuk en aardig’ gaat over elkaar beetnemen. Over stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen en over ‘genoeg is genoeg’. Geintjes uithalen bij degene die je liefhebt, is misschien wel het allerleukste. Maar wat nou als iemand je grapje niet zo leuk vindt? Deze vrolijke, aanstekelijke voorstelling gaat over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt.

Geïnspireerd door het boek ‘Driehoek’ van Mac Barnett & Jon Klassen neemt Malou van Sluis de humor van jonge kinderen onder de loep.

Tickets

Utrecht – Bibliotheek Neude – Dinsdag 6 januari om 11.00u  – Bestel tickets

Malou van Sluis

Malou maakt intieme, eigenzinnige, beeldende en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de spelers zit. Malou maakt en speelt voor kleine en grote mensen.

In 2011 studeerde Malou af als theatermaakster aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.  Zij speelde en maakte o.a. voor theaterfestival de Parade, Over het IJ festival, Festival 2 Turven Hoog en het Nederlands Theater Festival Jong. Malou speelde met haar voorstellingen in Marokko, Zuid-Afrika, China en Egypte.

Credits

Regie: Malou van Sluis
Spel: Malou van Sluis, Yung-tuan Ku en/of Judith Sleddens
Eindregie: Frederieke Vermeulen