tg winterberg - Aan de andere kant (c)Balder Westein

Aan de andere kant | Tg. Winterberg | 4+

Een beeldende voorstelling met poppen, papier, strips en video over een visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden.

De Rietstraat is een doorsnee-straat in een nóg doorgesnedere wijk. Je weet wel, zo één met huizen waarbij de achtertuintjes keurig zijn gescheiden door schuttingen en hoge heggen. In die schuttingen zitten gaatjes waardoor de families elkaar stiekem begluren. Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien! De buren zijn monsters, kinderdieven, bestaan uit suiker. Tenminste, dat (be)denken ze. Tijd om het eens van de andere kant te bekijken…

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – vrijdag 6 januari – 14.30u – Bestel tickets

 

Tg. Winterberg

De producties van Tg. Winterberg kunnen gebaseerd zijn op persoonlijke of waargebeurde, historische gebeurtenissen. Als deze maar aansluiten bij een actueel maatschappelijk thema. Het doel van Tg. Winterberg is haar passie voor het poppentheater over te brengen op én de schoonheid van het genre bekender te maken bij een groter publiek, jong en oud.

Credits

Website: www.tgwinterberg.nl
Concept: Tg. Winterberg
Regie: Job Raaijmaker
Spel & tekst: Mark Haayema
Spel, vormgeving en poppen: Marlyn Coetsier
Decor & kostuums: Marlies Schot
Techniek & spel: Joram van Vliet