Project omschrijving

WIEDEEDHET | Bonte Hond | 6+

In een donkere kamer horen we een gil, het licht gaat aan en er ligt iemand op het kleed die – als niemand kijkt – toch weer opstaat. Kortom, wie heeft wat gedaan en waarom, wanneer en waar? ‘WIEDEEDHET’ is een grappige, spannende en filosofische voorstelling geïnspireerd op ‘The Mousetrap’ van Agatha Christie, over vragen stellen en proberen die zelf te beantwoorden. Over goed opletten en verder kijken dan je neus lang is. Want niets is uiteindelijk wat het lijkt!

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – dinsdag 22 december – 14.30 – Bestel Kaarten
Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – zondag 2 januari  – 14.00 & 16.00 – Kaarten binnenkort beschikbaar

Net als in een goede detective, waarbij geen detail geen betekenis heeft, klopt alles in de voorstelling. Timing is daarbij cruciaal en het is ronduit indrukwekkend hoe de vier acteurs een veelvoud van rollen heerlijk grotesk weten neer te zetten.” – Theaterkrant

Tg. Winterberg

Tg. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat onder de artistieke leiding van Marlyn Coetsier energiek, inventief, rauw-poëtisch theater maakt met objecten, installaties, poppen en acteurs. Haar voorstellingen combineren krachtige beelden met verfijnde manipulatietechnieken, eigenzinnige pop-ontwerpen en een ongebreidelde fantasie.

Credits