Project Description

vreemde eend_Tycho Merijn

 Vreemde Eend | Het Laagland / Sally | 4+

“Goeiemorgen Buur, Goeiemorgen Buuf!” Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen, waardoor de straat op zijn kop wordt gezet en de buurt wordt getest. Wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend? Een hilarische familiekomedie voor iedereen die er weleens van droomt heel erg rijk te zijn. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar inhalige kinderen. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben? Visueel spektakel, gebaseerd op ‘De vrek’ van Molière.

Tickets

Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – dinsdag 22 oktober – 15:00 – Bestel kaarten
Amersfoort – De Lieve Vrouw – donderdag 24 oktober – 14:30 – Bestel kaarten

Het Laagland en SALLY Dansgezelschap Maastricht

Het Laagland is dé jeugdtheatervoorziening van Limburg die in eigen huis en op locatie, op regionale en (inter-)nationale podia een breed publiek verrijkt met eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert.

SALLY Dansgezelschap Maastricht is in 2006 opgericht door Stefan Ernst en Ronald Wintjens. SALLY staat garant voor virtuoze voorstellingen waarin hedendaagse dans en maatschappelijke thema’s samensmelten in een hartverwarmende poëtische danstaal.

Credits

Choreografie: Stefan Ernst
Theaterregie: Inèz Derksen
Muziek: Stefan Ernst
Spel & Dans: Patrizio Bucci, Aafke Buringh & Gijs Nollen
Website: www.hetlaagland.nl