Project Description

Superoma | Anne Maike Mertens / STIP theaterproducties |6+

 

Lola’s oma is moe, vergeetachtig en langzaam. Lola houdt van actie en leuke dingen doen en is daarom niet graag bij haar oma. Maar dan gebeurt er iets waardoor ze oma’s geheim ontdekt. Ze is de langzaamste maar sterkste superheld ter wereld. Superoma is een muzikaal superheldenverhaal en een gebreide ode aan alle oma’s.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – donderdag 19 oktober – 14.30 uur – Bestel kaarten
Utrecht – Theater Kikker – vrijdag 20 oktober – 14.30 uur – Bestel kaarten

Alle kinderen met een lieve, leuke Super Oma moeten deze voorstelling gaan zien, want dan weet ik zeker dat je je oma nog meer waardeert„**** ILoveTheater

Anne Maike Mertens

Theatermaker Anne Maike Mertens (o.a. Nineties Productions) startte samen met theatervormgever Bibi Trompetter in 2013 een breiclub in Amsterdam Noord. De dames van de club breien al sinds de oprichting het decor van hun voorstellingen. Ook Superoma wordt gemaakt in een volledig met hand gebreid wollen decor. Humor en brutaliteit, muzikaliteit, absurditeit en snelle schakels kenmerken het werk van Anne Maike. De tekst van Superoma wordt geschreven door de jonge toneelschrijfster Malou de Roy van Zuydewijn (o.a. Bontehond, Filiaal).

Credits

Regie:Anne Maike Mertens
Tekst:Malou de Roy van Zuydewijn
Spel: Lottie de Bruijn, Tine Cartuyvels

Website: www.stipproducties.nl