Project omschrijving

Straks komt er niemand op mijn feestje | Jasper Smit | 7+

Over vieze woorden die rijmen op stoep

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen. Zijn liedjes gaan echt ergens over: die irritante zus waar je toch niet zonder kan, de vertwijfeling als je zelf iemand hebt gepest (nominatie Willem Wilminkprijs) en natuurlijk over vieze woorden die rijmen op stoep. Spannend, meezingbaar, grappig en eerlijk maar ook met een vlijmscherp randje. Want het moet wel echte kleinkunst zijn. Jasper is gewapend met een piano, gitaar, tomeloze energie en een hoofd vol liedjes, vaak met een dubbele bodem. Liedjes die je zo meezingt!

Tickets

Utrecht - Stadsschouwburg Utrecht - vrijdag 23 oktober - 14.00 - Geannuleerd

Jasper Smit

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen.

Hij toerde tien jaar door het land als de helft van cabaretduo Olaf en Jasper (winnaar Utrechts Cabaret Festival), scoorde een zomerhit met ‘Meisjes met IJsjes’, startte een gloednieuwe feestdag (Koekjesdag!), maakte radio voor 3FM, Q-music en NPO Radio 2 en behaalde de finale van het Cameretten Festival met zijn voorstelling ‘Dikke Vriend’.

Jasper maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over iedereen moeten zoenen op verjaardagen en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt.

De lat ligt hoog want het moet echte kleinkunst zijn: spannend, meezingbaar, vaak grappig, goudeerlijk én met een vlijmscherp randje.

Credits

Website: www.burobannink.nl/jasper-smit/
Speler: Jasper Smit