Project omschrijving

Roest | De Dansers & plan d- | 6+

Een meisje komt via een stortkoker op een eigenaardige plek terecht. Tussen oude, afgedankte spullen woont een groepje onaangepaste mensen. In hun surrealistische wereld vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes, ontdekt het meisje de schoonheid van het abnormale.

Tickets

di 26 feb – Amersfoort – De Lieve Vrouw – 14.30 – Bestel kaarten
wo 27 en do 28 feb – Utrecht – Theater Kikker – 14.30 – Bestel kaarten
vr 1 mrt – Houten – Theater Aan de Slinger – 19.30 – Bestel kaarten

Mooie, innige verstrengeling van dans en muziek. Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig„ –
De Volkskrant ****

De Dansers & plan d-

Voor Roest slaan De Dansers en Plan d- de handen ineen. De artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer als dansers, zangers, acrobaten en uitvinders.

Choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk maakt met zijn Plan d professioneel danstheater voor de jeugd en voor volwassenen. Verhalen van mensen en bijzondere ruimtes inspireren hem tot het maken van herkenbare voorstellingen die de absurditeit van de hedendaagse mens blootleggen.

De Dansers is een Utrechtse groep jonge dansers en muzikanten die hoogwaardige voorstellingen voor een jeugdig publiek brengen.  Onder artistieke leiding van Guy Corneille en Josephine van Rheenen geeft het gezelschap dansconcerten: een eigen genre waarin muzikanten en dansers samen het podium innemen.

Credits

Website: De Dansers
Choreografie, Muziek en Dans:
 
Guy Corneille, Andreas Denk, Josephine van Rheenen
Decor: Andreas Denk, Pink Steenvoorden