Project omschrijving

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft | Meneer Monster | 2+

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader. Hilarische slapstickvoorstelling vol dieren en dierenpoep.

Tickets

zondag 23 februari – Utrecht- Theater Kikker – 11.00 & 15.00 – Bestel kaarten
maandag 24 februari – Utrecht- Theater Kikker – 11.00 – Bestel kaarten
donderdag 27 februari – Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – 11.00 & 14.00 – Bestel kaarten

Een energieke en kolderieke vertolking van de optocht der beesten. ” *** De Volkskrant

Meneer Monster

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat internationale jeugd-bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen bewerkt, die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt theater vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier. Deze editie van Lente-Uitjes staat Meneer Monster centraal en zie je extra veel voorstellingen van dit kleurrijke gezelschap zoals De Gruffalo 3+ en Rovers 3+ Eerder was Meneer Monster ook al te zien met de hitvoorstelling De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+.

Credits

Spel: Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs)
Eindregie: Henk De Reus
Kostuums en Decor: Anneloes van Assem