Project omschrijving

Meneertje Meer | Tg. Winterberg | 3+

Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles,
elke keer weer.

‘Meneertje Meer’ gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Het zijn er zoveel dat Meneertje Meer erachter komt dat hij eigenlijk niets meer wil.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en je realiseren dat je soms te veel wilt. Bij de voorstelling is het gelijknamige boek ‘Meneertje Meer’ verschenen, geschreven door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder.

Tickets

Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – vrijdag 3 januari  – 14.00 & 16.00 – Bestel kaarten
Amersfoort- De Lieve Vrouw – zaterdag 4 januari – 14.30 & 16.00 – Bestel Kaarten

De energie, vrolijkheid en lol van pop Meneertje Meer en poppenspelers Marlyn en Mark werken zeer aanstekelijk” – Cultuurbarbaartjes ****

Tg. Winterberg

Tg. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat onder de artistieke leiding van Marlyn Coetsier energiek, inventief, rauw-poëtisch theater maakt met objecten, installaties, poppen en acteurs. Haar voorstellingen combineren krachtige beelden met verfijnde manipulatietechnieken, eigenzinnige pop-ontwerpen en een ongebreidelde fantasie.

Credits

Concept & idee: Tg. Winterberg
Regie: Job Raaijmakers
Tekst: Mark Haayema
Spel & poppen: Marlyn Coetsier e.a.
Decor & kostuum: Marlies Schot
Muziek: Joeri de Graaf