Project omschrijving

meis_moon saris

MEIS! | Boeschoten & Guthman | 6+

De kleine Meis dwaalt door het bos als ze plots oog in oog staat met een muis op een rood fietsje. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten! En zo begint het avontuur van haar leven. MEIS! is een spannend en humoristisch sprookje, een theatraal hoorspel voor klein en groot.

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – dinsdag 22 oktober – 14:30 –  Bestel kaarten
Utrecht – Theater Kikker – donderdag 24 en vrijdag 25 oktober – 14:30 – Bestel kaarten

Bij binnenkomst en ook na afloop mogen de kinderen door de studio rauzen en geluid maken – is er iets dat ze liever doen? Uitvergrote gekraak, geroep en gepruttel maken de spannende momenten spannender en de leuke momenten leuker.„ – De Volkskrant ****

Boeschoten & Guthman

Ottolien Boeschoten vermaakte als Nachtzuster jarenlang late luisteraars op de VPRO-radio, zij was één van de spelers van Ons kent Ons (Man Bijt Hond) en vorig seizoen was zij te zien in de musical Soof. Gerold Guthman is al twee decennia een bekend gezicht in het Nederlandse jeugdtheater, speelt regelmatig bij Meneer Monster en daarnaast is hij één van de vaste acteurs bij theatergroep Vis à Vis. Samen maakten ze eerder de succesvolle voorstelling Iep! naar het boek van Joke van Leeuwen.

Credits

Concept: Tom Sijtsma en Peter Drost
Tekst: Tom Sijtsma
Regie: Bram de Goeij
Spel: Ottolien Boeschoten en Gerold Guthman