Project Description

Meer Grimmige Sprookjes | Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland | 7+

Een aantal spannende en vrolijke verhalen van de gebroeders Grimm gespeeld door een zeer talentvolle cast van 17 jongeren van het Jeugdtheaterhuis.

Op 1 oktober 2016 bestaat het Jeugdtheaterhuis 25 jaar en maakt het een feestelijk vervolg op Grimmige Sprookjes. Grappige, ontroerende en spannende verhalen die ooit door de gebroeders Grimm werden opgetekend komen tot leven: Roodkapje, Repelsteeltje, Van de Haas en de Egel en De Bremer Stadsmuzikanten. Verhalen over hoe je in je eentje en onzeker het donkere bos in gaat om er met z’n allen, vol zelfvertrouwen, uit te komen. Verhalen over alle kinderen van het Jeugdtheaterhuis, dus. Maar ook over al die anderen!

Aan de voorstelling wordt een groot meespeelproject gekoppeld, waardoor veertig toptalenten, van jong tot oud en van groot tot klein, mee doen in een spetterende finale!

Tickets

Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – vrijdag 30 december – 15.00 – Bestel kaarten

****

Naam makers

Het Jeugdtheaterhuis geeft lessen, maakt voorstellingen en ontwikkelt en organiseert kunsteducatieve projecten in o.a. Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Gouda, Leiden en Maassluis. Zin in theater? Kom thuis in het Jeugdtheaterhuis!

Credits

Regie: Theo Ham
Choreografie: Hedwig Duykers
Dramaturgie: Willemijn Barelds
Decorontwerp: Roos Veenkamp
Kostuumontwerp: Roos Veenkamp en Sergio Cruz Ramírez
Muziek: Erik de Reus
Liedtekst: Carla Linders
Lichtontwerp: Axel Dikkers
Website: www.jeugdtheaterhuis.nl