Project omschrijving

Lejo | Lejo Kerstshow | 3+

Lejo, het beroemde vingerpoppetje, komt dit jaar weer met een echte Kerstshow naar Amersfoort en daar zijn we reuze trots op. Hij neemt al zijn vrienden mee.

Lejo en zijn vrienden versieren een boom, zingen kerstliedjes, luiden de jingle-bells en zelfs Rudolf het Rendier komt langs. Je zou bijna vergeten dat Leo Petersen dit alles speelt met niet meer zijn twee handen en een koffer vol houten ogen.

Leo Petersen, wereldberoemd met zijn LejoEen vrolijke kerstvoorstelling voor het héle gezin (én opa én oma!). Na afloop kan iedereen zijn eigen Lejo-kerst-poppetje knutselen en spelen. Petersen komt uit Leusden en is met zijn Lejo wereldberoemd geworden door alle voorstellingen en natuurlijk zijn filmpjes in Sesamstraat.

Tickets

Amersfoort – De Lieve Vrouw – maandag 30 december – 11.00 – Bestel kaarten

Lejo

Onder de naam ‘Lejo’ maakt Leo Petersen al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat. In Theater Kikker is hij na Achter je!, Hands up! en Lejo en HET familieconcert, een samenwerking met muzikanten van HET Symfonieorkest, ook nu weer tijdens Winterkost te zien met een heuse Kerstshow.

Credits

Spel/idee: Leo Petersen
Website: www.lejo.nl