Project omschrijving

KLaNK | DADODANS / Gaia Gonnelli | 2+

 

Van trilling naar muziek, van brabbeltaal naar zang. Een danseres en een zangeres gaan op zoek naar de weerklank in elkaar en in het decor met een klankrijke dans die het jonge publiek doet meetrillen. Een verrassende zoektocht naar de reis die de klank aflegt.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – zondag 20 en maandag 21 oktober – 11:00 & 15:00  – Bestel kaarten

Dadodans

Met Dadodans creëert choreograaf en danseres Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan een persoonlijke, vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Haar beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door de zintuiglijkheid en het associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen en primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) een belangrijk rol. Eerder was ze te zien in Theater Kikker met Kokers, Mappamondo en Papier. Met Papier won Gaia Gonnelli in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

Credits

website: http://dadodans.nl/Concept: Gaia Gonnelli en Wiebe GotinkChoreografie: Gaia Gonnelli ism Candela MurilloMuziek compositie: Wiebe Gotink ism Felicity ProvanMuziek uitvoering: Felicity ProvanDans: Candela Murillo