Project Description

De Kabouter| Theater Terra | 4+

Theater Terra, bekend van Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt de wereldberoemde kabouter van Rien Poortvliet tot leven in de nieuwe familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

 

In een magisch moment betreedt Lise het boek van de kabouters en beleeft ze met haar nieuwe kaboutervriendjes een groot avontuur. Ze reizen op de rug van een gans, in de bek van een leeuw en in een luchtballon naar de Noordpool, de enige plek op de wereld waar nog kabouters wonen die gedachten kunnen lezen en met dieren kunnen praten. Daar aangekomen probeert Lise het sprookje van de kabouters te redden, voordat kinderen over de hele wereld de kabouters zijn vergeten. Zou haar dat lukken? Dat zie je in het theater! Want jij gelooft toch ook dat de kabouters écht bestaan?

Tickets

Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – zondag 26 februari – 14.00 – Link naar kaarten

“Visueel prachtige Theater Terra productie”
****MusicalWorld
“Familievoorstelling van groots formaat”
****MusicalSites

 

Theater Terra

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast hebben voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld gespeeld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en Koning Arthur. Dit seizoen is de Theater Terra voorstelling De Kabouter in heel Nederland en Vlaanderen te zien. Daarnaast speelt de voorstelling Spot (Dribbel) een tournee in Azië en Australië.

De voorstellingen van Theater Terra spelen in Nederland en Vlaanderen ieder jaar in meer dan 80 steden, in de midden- en grote zalen van schouwburgen. Per jaar zien meer dan 80.000 mensen een voorstelling van Theater Terra, waarvan in Nederland en Vlaanderen gemiddeld 45.000 per jaar.

Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Hans Snoekprijs, de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. De voorstellingen van Theater Terra worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Credits

Website: www.theaterterra.nl
Naar de boeken van: Rien Poortvliet & Will Huygen
Script & Liedteksten: Dick Feld
Muziek: Fons Merkies
Regie: Fons Merkies
Dramaturgie: Marijn van der Jagt
Decor & Kostuumontwerp: Joris van Veldhoven
Poppenontwerp: Joris van Veldhoven & Kathelijne Monnens
Projectie ontwerp: Thomas Brand
Lichtontwerp: Mike dan Ottolander
Geluidsontwerp: Erwin van den Broek
Technische productie: Erwin van den Broek & Chris Wrentschur
Productieleider: Lonneke Tolman
Producent: Michiel Morssinkhof