Project omschrijving

Juffenballet | Maas theater en dans / BonteHond | 6+

Wat doet een schooljuf als ze niet voor de klas staat? De koffiekamer is de toegangspoort naar een andere wereld. In de maneschijn ontmoeten juffen elkaar in het bos. Ze stoken fikkie met het huiswerk en maken plannen om de directrice van de troon te stoten. Kan de nieuwe juf de boel redden?

Tickets

zo 1 maart – Utrecht – Stadsschouwburg – 15.00 – Bestel kaarten

Maas theater en dans

Maas is een podium en een gezelschap van professionele makers die theater en dans maken voor kinderen, jongeren, jong volwassenen, hun familie en vrienden. Dit gretige, brutale en kwetsbare publiek is altijd de bron, bij alle voorstellingen, programma’s, educatie en talentontwikkeling.

BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Het gezelschap neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laten zicht niet graag in een hokje plaatsen. Sinds hun ‘geboorte’ in 2005 zijn ze flink gegroeid. ze spelen van Almere tot Bangalore, in sjieke schouwburgen en sjofele voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.

Credits

tekst: Moniek Merkx
regie: René Geerlings
spel en dans: Manon Nieuweboer, Serano Pinas, Isabelle Houdtzagers, Roosmarijn Luyten en Sabrina NaberMacnack, Luuk Weers, Katarzyna Sitarz, Yulia Kalinchenko
choreografie: Cecilia Moisio
compositie: Reinier van Harten