Project omschrijving

Ishi, indianenwijsheid van de 21e eeuw | Het Filiaal theatermakers | 8+

Hoe ga je met elkaar om en met de wereld om je heen? Op een mooie zomerdag in 1911 komt Ishi plotseling de 20ste eeuw binnen gewandeld. Rechtstreeks uit de wildernis. Is Ishi’s nieuwsgierigheid groter dan zijn angst? Een licht filosofische voorstelling met prachtige liedjes.

Tickets

ma 25 en di 26 feb – Utrecht – Theater Kikker – 14.30 – Bestel kaarten
do 28 feb – Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – 15.00 – Bestel kaarten
vr 1 mrt – Amersfoort – De Lieve Vrouw – 14.30 – Bestel kaarten

“Het zijn twee leuke spelers, met hun open speelstijl zijn ze al snel geliefd bij het jonge publiek. Grappig zijn de vele personage-wisselingen, vaak gedurende een scène en altijd in het volle zicht van de zaal.” Theaterkrant

Het Filiaal theatermakers

Voorstellingen van het Utrechtse jeugdtheatergezelschap Het Filiaal theatermakers kenmerken zich door een combinatie van de glasheldere regie van Monique Corvers en het beeldende theater van Ramses Graus. De muziek van Gábor Tarján vormt steeds een derde component.

Monique Corvers schreef voor Ishi een filosofische- en tegelijk lichtvoetige tekst. Singer-songwriter Jasmin Dias Godoy Maia maakte er prachtige liedjes met Braziliaanse invloeden bij. Ze wordt op het podium vergezeld door twee acteurs die samen met haar het verhaal vol vaart vertellen, zingen en spelen.

Credits

Website: Het Filiaal theatermakers
Regie en tekst: Monique Corvers
Compositie en zang: Jasmin Dias Godoy Maia
Beeld projectie: Ramses Graus