Project Description

Ifigeneia Koningskind | NTjong | 8+

Het ontroerende en meeslepende verhaal van een moedig meisje dat een onmogelijke beslissing moet nemen. Over de liefde van ouders en over de onmetelijke loyaliteit van een kind. Een Griekse toneelklassieker in een modern jasje. Voor kinderen van 8 tot 14 jaar én hun ouders.

Tickets

Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – woensdag 18 oktober – 15:00 – Bestel kaarten
Utrecht – Podium Hoge Woerd – donderdag 19 oktober – 19:30 – Bestel kaarten
Houten – Theater aan de Slinger – vrijdag 20 oktober – 19.30 – Bestel kaarten
Amersfoort – De Lieve Vrouw – zaterdag 21 oktober – 19:00 – Bestel kaarten
Nieuwegein – DE KOM – zondag 22 oktober – 15.00 – Bestel kaarten

NTjong

NTjong maakt theater voor iedereen met een jong hart. We vertellen verhalen over de wereld om ons heen. Soms nieuw, soms bekend, altijd anders en onverwacht. Je ziet ons niet alleen in het theater, maar ook op school en in je buurt met voorstellingen en educatie. NTjong is het jeugdtheatergezelschap van Den Haag en onderdeel van Het Nationale Theater. De artistieke leiding is in handen van Noël Fischer. De voorstellingen van Noël Fischer zijn soms grotesk, de beeldtaal is uitbundig en er zit veel humor in, maar daarnaast is er altijd een diepere laag. Uiteindelijk gaat het altijd om emoties en het raken aan thema’s die kinderen bezighouden.

Credits

tekst: Pauline Mol
regie: Noël Fischer
spel: Sarah Bannier (Ifigeneia), Rochelle Deekman van Engel, Sallie Harmsen, Tarikh Janssen, Jaap Spijkers, Joep Paddenburg en Dalorim Wartes
website: NTjong