Project Description

Falling Dreams - Het Filiaal theatermakers

Falling Dreams | Het Filiaal theatermakers | 10+

Dat gevoel net voordat je in slaap valt. Alsof je in een ravijn valt…. Je belandt in het dromende denkhoofd van een tienermeisje, vol gedachten en beelden die komen en gaan en dwars door elkaar lopen. Terwijl haar hoofd en de theaterzaal zich vullen met bizarre objecten en stoere popliedjes, waan jij je in een live gemaakte videoclip.

Tickets

Utrecht – Theater Kikker – vrijdag 26 oktober – 14:30 – Bestel kaarten

‘Een droom die je zelf niet beter had kunnen dromen’ **** de Theaterkrant

Het Filiaal theatermakers

Filiaalvoorstellingen bestaan nooit puur uit tekst, er komt altijd zang, muziek of videoprojectie bij kijken. Het Filiaal houdt ervan om hightech te combineren met houtje-touwtje oplossingen. Tijdens Falling Dreams gaat de hele trukendoos zo’n beetje open. Zo ontstaat er live voor je neus een film, theatervoorstelling en concert in één.

Voor de voorstelling Falling Dreams won Het Filiaal een Zilveren Krekel in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdproductie’. De jury schreef onder andere: “Een razend knap gemaakte voorstelling die het ongrijpbare (val)moment voordat je in slaap soest, probeert te vangen en tegelijkertijd te ontrafelen. Bijna jammer om wakker te worden.“

Credits

regie & tekst: Monique Corvers
compositie: Gábor Tarján
videobeeld: Ramses Graus
spel, muziek & zang: Ramses Graus, Mirthe Klieverik, Gábor Tarján, Thijs van Zutphen
website: Het Filiaal theatermakers