Project omschrijving

En de winnaar is… | BonteHond | 10+

Vanaf nu neem je je voor: ik zal nooit meer de trap op stampen. Ik zal nooit meer vervelend zijn. Ik zal alleen nog maar grapjes maken, zodat iedereen moet lachen en ik zal altijd mijn bord leeg eten. Want je ouders maken ruzie en je denkt dat het door jou komt. Maar waar twee mensen vechten, hebben twee mensen schuld en drie mensen pijn. En de winnaar is… van BonteHond is een troostende voorstelling voor iedereen die zich wel eens onnodig schuldig heeft gevoeld. Over ouders die heel hard schreeuwen, heel hard lachen en heel hard mooi weer spelen.

Tickets

Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – woensdag 23 oktober – 19:30 – Bestel kaarten
Houten – Aan de Slinger – vrijdag 25 oktober – 19:30 – Bestel kaarten

De voorstelling begint als een komisch spektakel, maar gaandeweg ontwaart het publiek alleen maar verliezers. Het theatraal concept van regisseur Judith Faas en schrijfster Sanne Schuhmacher is sterk, en pijnlijk genoeg niet eens zo ver van de waarheid verwijderd. Trouw

BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Het gezelschap neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laten zicht niet graag in een hokje plaatsen. Sinds hun ‘geboorte’ in 2005 zijn ze flink gegroeid. ze spelen van Almere tot Bangalore, in sjieke schouwburgen en sjofele voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.Click edit button to change this text.

Credits

Concept en regie: Judith Faas
Tekst: Sanne Schuhmacher
Spel: Dionisio Matias, Sabrina Nabermacnack en Eva Zwart
Muziek: Gery Mendes