Project Description

Eet je bord leeg | De Toneelmakerij | 4+

De ene dag houdt Jip van worteltjes, de volgende dag niet. Eet je bord leeg is een bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes en sponzige spruiten. Over een jongetje dat op het punt staat gehakt van zijn ouders te maken. Een heerlijk hapje voor fijnproevers.

Tickets

Ma 26 feb – Amersfoort – De Lieve Vrouw – 14.30 – BESTEL
Di 27 feb – Nieuwegein – DE KOM – 15.00 – 
BESTEL
wo 28 feb – Houten – Theater Aan de Slinger – 14.30 – BESTEL
Do 1 mrt – Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – 15.00 – 
BESTEL
vr 2 mrt – Utrecht – Theater Kikker – 14.30 – BESTEL

“Paul Knieriem regisseert een vrolijke chaos met veel herkenbare aspecten uit het gezinsleven: eettafeltrucs zoals ‘het vliegtuigje’ worden hier nét even uitvergroot.” Theaterkrant

De Toneelmakerij

De Toneelmakerij maakt gedurfd jeugdtheater voor alle leeftijden. Je kent ons misschien van De Tantes, de met Gouden Krekel én Zapp Theaterprijs bekroonde komedie. Of van De Storm, een bewerking van Shakespeares meesterwerk voor de hele familie. Toneelvoorstellingen van de Toneelmakerij zijn doe-voorstellingen: je moet ervan lachen, nadenken of ze ontroeren je. Altijd dagen we je uit je verbeelding te gebruiken. Tijdens de Lente-uitjes kun je naar Spijker (8+), een tragikomisch hartversterkertje voor kinderen met onmogelijke ouders én naar Eet je bord leeg (4+), slapstick voor kleuters met vliegende groenten, muziek en jabbertalk.

Credits

Concept en regie: Paul Knieriem
Acteurs: Denise Aznam, Anil Jagdewsing, e.a.