Project Description

Duimelot | Maas theater en dans | 1.5+

Duimelot nodigt iedereen uit voor haar slaapfeestje, waar alle kinderen samen met haar muziek mogen maken, zingen, dansen en draaien, of gewoon lekker liggen en luisteren. Dus kom gezellig wegdromen bij de maan, of zwier door de lucht als een veertje! Kinderen mogen hun knuffel meenemen. Duimelot is een sfeervolle theatersolo van Maud Dolsma (Fleur in ‘Flikken Maastricht’).

Tickets

vr 2 mrt – Amersfoort – De Lieve Vrouw – 11.00 – BESTEL
zo 4 mrt – Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – 10.00 en 11.30 – BESTEL

“(…) lieflijk en luchtig, waarmee zelfs de schuwste dreumesen tot beweging en interactie worden verleid. Maud Dolsma speelt Duimelot innemend en toegankelijk, ze maakt op een vanzelfsprekende manier contact met haar publiek. ” – Theaterkrant

Maas theater en dans

Het gezelschap Maas maakt kwaliteitstheater en -dans in alle soorten en maten. Grote zaalvoorstellingen, kleine schoolprojecten voor in de klas, kleine festivalacts en locatietheater. En altijd is er vanzelfsprekend contact tussen het publiek en de mensen die op het podium staan. We gebruiken een maximale variatie aan theatrale middelen en vertellen op een lichte, transparante manier. Bij Maas staan er persoonlijkheden op het podium die zichzelf durven laten zien, die zich bewust zijn van hun lichaam en de rollen die ze spelen. De voorstellingen zijn vaak virtuoos, maar ook altijd persoonlijk en dichtbij. Maas biedt toegankelijke, uitbundige en fysieke verhalen, op een bijzondere manier verteld.

Credits

Concept, tekst, muziek: Maud Dolsma
Spel: Maud Dolsma