Project Description

De kleine cowboy | Het Laagland | 4+

De kleine Boy woont met zijn lievelingsknuffel Cow op de boerderij. Samen melken ze koeien, rijden trekker en gaan op wilde-kattenjacht. En dan ineens is Cow weg. Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat hem achterna, naar Amerika. Zo beleeft Boy het avontuur van zijn leven.

Tickets

zo 25 feb – Utrecht – Stadsschouwburg Utrecht – 14.00 – BESTEL

“Kinderen zien de kleine cowboy struinen door de grote wereld, maar ze zien óók de making of van het stuk. Inkapbare schragen verbeelden de veestapel van een boerderij en met een ingenieuze geluidenmachine toveren de acteurs als een levend geluidsdecor elke denkbare klank tevoorschijn.”
Het Parool

Het Laagland

Het Laagland maakt voorstellingen voor de hele familie. Met de tourneeproducties, klassenvoorstellingen en locatietheater zorgen ze, al spelend, vertellend en verbeeldend, voor herkenning en verwondering. Door je aan te spreken op de kracht van je eigen verbeelding en inlevingsvermogen, moedigen ze je aan om verder te kijken dan de wereld die je al kent en verder te komen op weg naar wie je bent, wat je kunt en waar je voor wilt gaan.

Credits

Concept & regie: Lennart Monaster
Spel: Gijs Nollen & Folmer Overdiep
Geluidsontwerp: Joris Erwich
Dramaturgie: Ludo Costongs