Project Description

Boer Boris | Heer Otto | 4+

Een humoristische, beeldende muziektheatervoorstelling over je best doen, trots zijn op jezelf en anders zijn dan de rest. En over de vraag of worteltjes mama’s hebben en hoe kippen gouden eieren leggen. Boer Boris woont op een boerderij. Hij heeft allerlei dieren, machines en een moestuin. Vandaag krijgt hij een bijzondere brief. Er komen twee inspecteurs op bezoek. Boris moet het beste van zichzelf en de boerderij laten zien. Zusje Sam schiet te hulp en samen gaan ze keihard aan het werk.

Gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken van Ted van Lieshout en Philip Hopman.

Tickets

Amersfoort– De Lieve Vrouw – zondag 26 februari – 14.30 – Link naar kaarten

Heer Otto

Beste Dames en Heren,

 Verrassende moestuinen, dansende scooterhelmen, unieke witte pinguins en bijzondere personages. De dames en heren van Heer Otto maken humoristisch, beeldend jeugdtheater voor op scholen en in theaters. Een fysieke speelstijl met een flinke dosis muzikaliteit en interactie. Voorstellingen die je fantasie op hol doen slaan én je weer met beiden benen op de grond zetten.

Heer Rick Schellinkhout en Dame Lidion Zierikzee zijn het artistiek brein van Heer Otto. Als artistiek leiders en acteurs bedenken en spelen zij alle producties. Het duo werkt samen met een klein team van vaste acteurs en muzikanten.  Alle Dames en Heren van Heer Otto zijn afgestudeerd docent theater of muziek en onderdeel van één of meerdere producties binnen het gezelschap.

 Theatergroep Heer Otto is een stichting en is ingeschreven bij de KVK.

Credits

Door: Heer Otto
Met: spel van Rick Schelinkhout en Lidion Zierikzee, live muziek Anke Timmer/Esmay Usmany, decor Frans Krom en Philip Hopman
Lengte: 50 minuten
Website: