Project omschrijving

Binnenbeest | De Dansers | 6+

Soms verander ik in een ondeugende aap en hang ik in de gordijnen. Heel af en toe zie ik dat ook bij andere mensen. Ken je dat? De meeste grote mensen stoppen hun Binnenbeest weg, maken het tam en sluiten het op. Vijf dansers kunnen hun instincten niet meer onderdrukken en laten hun wilde kant zien. Red het Binnenbeest!

Tickets

vr 1 mrt – Utrecht – Theater Kikker – 14.30 – Bestel kaarten
zo 3 mrt – Leidsche Rijn – Podium Hoge Woerd – 15.00 – Bestel kaarten

“De transformaties die de dansers doormaken van efficiënte volwassenen naar wilde beesten zijn een plezier om naar te kijken„ – **** Theaterkrant

De Dansers

De Dansers is een Utrechtse band van dansers en muzikanten onder leiding van danser/choreograaf Josephine van Rheenen en muzikant/performer Guy Corneille. Ze zijn expert in de eerste aanraking met dans en maken ‘dansconcerten’: organische en energieke samenkomsten van moderne dans en live muziek. In binnen- en buitenland, voor onbesuisde (pop)festivalgangers, doorgewinterde dansliefhebbers of families die graag de boel op stelten zetten. De Dansers gelooft in het bijzonder in de waarde van dans op jonge leeftijd. Dan zit je lichaam vol beweging, vráágt het om rennen, springen en aanraken.

Credits

Website: De Dansers
Cast: Yeli Beurskens, Błażej Jasinski, Yoko Ono Haveman, Kateřina Dietzová en Youri Peters
Muziek: Guy Corneille
Choreograaf: Josephine van Rheenen
Kostuum en decor: Roos Matla